Avengers: Age Of Ultron…recenzija

Sinoc sam isao sa drugom da gledam Avengers: Age of Ultron i film je dostojanstven nastavak orginala.

Film odlikuje rijetkim trenutcima mira, sto bi se laickim terminom reklo 2h i 22min neprekidne akcije. Ukratko receno, film je jedan veliki organizovani kaos, to je jedino sto moze opisati ovaj blockbuster koji nam je na samom kraju, poslije odjavne spice sa imenima glavnih uloga, dao uvid u treci nastavak Avengers-a i izgleda da ce biti epski hit.

Moje licne i najtoplije preporuke za gledanje ovog master dijela.

Sinoc je takodjer bilo i licno testiranje novog kina. Ja zivim u Stockholm-u tako da sam bio u kinu Rigoletto,VIP salonu. Sta je specijalno tu, pored prvoklasnog ozvucenja i master platna, tu je i jedno pravo malo osvjezenje. MOZE SE PITI PIVA!!! Da, piva.

11173349_10152909645448269_9117563914938719173_n

Cuo sam, nisam provjerio, da je to normalno u Njemackoj, ali za Sverige i ne bas, tako da sam pravo ugodno bio iznenadjen. Ta VIP sekcija je napravljena i opremljena sa luksuznim plus stolicama i na svake 2 stolice nalazi se jedan mini stol i prostor za noge da se mozes ispruziti. Veoma ugodna promjena je vidjeti dvije djevojke koje sjedaju sa litrom vina i dvije case da gledaju film. Ja i prijatelj smo stukli po 4 Heinekena, mogli smo jos ali nije nam se dalo odlaziti do bara po jos jednu turu…sledeci put definitivno necu biti ljen.

Isprva sam ocekivao da ce neko popiti kap vise, da ce mi pokvariti citavo iskustvo filma, ali na moje opsto zaprepascenje to se nije dogodilo. Kultura kina na samom nivou i ako sam vidjeo, kada su se upalila svijetla i narod krenuo ka izlazu, da su neki teturali i vidno bili “sretni”. Definitivno moje novo no.1 omiljeno kino.

Za sada toliko od mene, do sledeceg pisanja veliki pozdrav za filmoljubce 😀

One thought on “Avengers: Age Of Ultron…recenzija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *