Mad Max: Fury Road (2015)…trailer

Dali ste upoznati sa dobrom starom klasikom Mad Max sa Mel Gipson-om u glavnoj ulozi? Ako jeste, onda je ovaj novi rimejk, sa Tom Hardy i Charlize Theron u glavnim ulogama, prava poslastica za filmofile poput mene.

Mad Max: Fury Road je film u kojem se radnja odvija u post-apokalitickom svijetu, gdje se ljudi bore do same smrti i gdje apsolutno nista nema znacenje i nista nije sveto. Mad Max se udruzuje sa misterioznom zenom, Furiousa, kako bih prezivio.

Rezija ovog ostvarenja je George Miller, reziser koji je zasluzan za prva tri dijela Mad Max-a kao i za dva dijela animiranog filma Happy Feet.

U glavnim ulogama mozemo vidjeti Tom Hardy-a, glumac koji svojim filmskim ostvarenjima zasluziva svaki aplauz i jedan veliki naklon. Tom Hardy-a mozemo vidjeti u filmovima Inception (2010), Lawles (2012) i Batman The Dark Knight Rises (2012), gdje glumi zloglasnog Bane kriminalca. Za mene, Tom Hardy je novi Clint Eastwood! Takodjer tu je i ljepotica Hollywood-a, Charlize Theron, glumica zasluzna za ostvarenja poput Prometheus (2012), Hancock (2008) i oscarom nagradjenim Monster (2003)…

Mad Max: Fury Road je spreman da ugleda svijetlo dana za nekih destetak dana, tj. polovinom maja.

https://www.youtube.com/watch?v=NY-r5-k5e04

 

3 thoughts on “Mad Max: Fury Road (2015)…trailer

  1. senad says:

    Dobro su napravili trailer. Za neko cudo 75% trailera koje naprave oda citav film pa onda mi na kraj krajeva nit se da gledati film.
    Eto ovo je jos jedan koji moram pogledati a naravno moram i stari mad max pogledati jer ne sjecam se ga. Imam osjecaj da sam ga pogledao nekada davno al nikako da budem siguran… eh te godine grdne 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *